loading

Për t'u bërë një fabrikë globale e dyerve dhe dritareve të shtëpive të respektuara.

IKEBANA dritaret dhe sistemet e dyerve - Përkujtuesi i Extrusionit WJWAluminium

IKEBANA dritaret dhe sistemi dere
×

Projekti Emri: : IKEBANA

Projekti Vendndodhja : Dudley Street, West Melbourne, VIC 3003

Informimi i Projektit dhe Përmbledhja e Ndërtimit

307/150 DUDLEY STREET, WEST MELBOURNE

Ikebana është një zhvillim mahnitës bashkëkohor i projektuar arkitekturisht i frymëzuar nga Japonia, i vendosur në buzë të CBD të Melburnit, i vendosur në mënyrë të përkryer për të shijuar eksitimin e qytetit nga një vend qetësie.

Ky apartament i shkëlqyer përbëhet nga ndenjje plot dritë, ngrënie, kuzhina moderne të hapura, një banjo me gaz, lavanderia dhe një tarracë në natyrë. Me ballë xhami nga dyshemeja deri në tavan, dërrasa dyshemeje të lëmuara, pllaka gatimi me katër djegëse, lavastovilje, furrë elektrike, bandë, tavolina prej guri me një tavolinë ngrënieje të bashkangjitur dhe dritare me xham të dyfishtë. Objektet e ndërtesës përfshijnë një hyrje sigurie, mbikëqyrje video dhe pajisje në çati. Minuta në këmbë deri në Stacionin Flagstaff dhe brenda mundësive të lehta të Tregut të Mbretëreshës Victoria dhe një sërë restorantesh.

IKEBANA dritaret dhe sistemet e dyerve - Përkujtuesi i Extrusionit WJWAluminium 1

Veçoritë e këtij apartamenti.:

- Pamje fantastike e Docklands.

- Pajisjet e lartë BOSCH.

- Një parkim i sigurt për paletë JO STACKER!

- Klub privat në çati, duke përfshirë një sallë pritjeje të brendshme/të jashtme, skarë teppanyaki, sallë pritjeje karaoke, një vatër zjarri dhe zona private ngrënieje.

- Menaxhuar dhe mbikëqyrur nga Ekipi Ikebana gjatë gjithë mandatit të tij.

Ajo- Ka qenë gjithmonë e njohur në tregun e qirave dhe vjen me një qira të siguruar me qira.

Nxitoni të inspektoni për të siguruar apartamentin tuaj Ekskluziv sot!

IKEBANA dritaret dhe sistemet e dyerve - Përkujtuesi i Extrusionit WJWAluminium 2

Mohim përgjegjësie: Në përgatitjen e përmbajtjes kemi bërë përpjekjet tona më të mira për t'u siguruar që informacioni i përmbajtur është i vërtetë dhe i saktë, por pranojmë përgjegjësinë dhe heqim dorë nga çdo përgjegjësi në lidhje me çdo gabim, lëshim, pasaktësi ose anomali në këtë dokument. Blerësit e mundshëm duhet të bëjnë kërkesat e tyre për të verifikuar informacionin që përmban ky dokument

IKEBANA dritaret dhe sistemet e dyerve - Përkujtuesi i Extrusionit WJWAluminium 3

Prodhimet që i kemi siguruar.:   Mur i bashkuar me xham alumini, sistem dritare dhe dyer alumini, 3800 m2.

Shërbimet që i kemi dhënë.:   Projektimi dhe prodhimi, dërgesa

Dizenji & Aftësia e inxhinierisë

Para së gjithash, ne e kuptojmë se kontributi teknik në zhvillimin e projektimit është kritik për ndërtesat e projektit. Ekipi ynë i WJW ka përvoja të bollshme dhe është i specializuar në ofrimin e shërbimeve dhe buxheteve gjithëpërfshirëse për asistencën e projektimit dhe projektimit që nga fillimi. Ekipi ynë inxhinierik do të bëjë një bazë llogaritëse profesionale mbi ngarkesën lokale të erës dhe kushtet e sakta të ndërtimit të ndërtesës dhe kërkesat e materialeve për të bërë zgjidhje fleksibël të projektimit për të përmbushur klientin tonë ’Pritje.

IKEBANA dritaret dhe sistemet e dyerve - Përkujtuesi i Extrusionit WJWAluminium 4

Për të gjitha projektet e fasadave të ndërtesave, sistemet e mureve me perde, mure perde të unifikuara, alumini   Dritaret & informacionet bazë të sistemit të dyerve janë:

Vizatim i lartë,

Planifikim,

Vizatim i seksionit,

Ngarkesa e erës lokale.  

Prodhimet

Materialet e kualifikuara dhe prodhimi i mirë janë shumë të rëndësishme për një projekt të mirë, proceset tona janë certifikuar sipas standardeve ISO 9001. Objektet tona përfshijnë zonat ngjitur të projektimit dhe prodhimit, duke kontribuar në dinamikën e inovacionit dhe bashkëpunimit nga partneritetet me shitësit e materialeve dhe furnizuesit e produkteve.

Palët e treta të pavarura kryejnë të gjitha testet e kontrollit të cilësisë sipas klientit ’Sipas kërkesave, procesi i prodhimit kalon nëpër ushtrime rigoroze të kontrollit të cilësisë si nga testimi njerëzor ashtu edhe ai i kompjuterizuar.

WJW ofron shërbime të instalimit të ekipit dhe shërbime udhëzuese të instalimit që ndihmojnë që qëllimi i projektimit të përkthehet në ndërtimin e realitetit në kohë dhe klient ’Kosto brenda buxhetit. Ekipet e projektit përfshijnë menaxherë projektesh me përvojë, inxhinierë projektesh, menaxherë të lokacionit dhe kryepunëtor/udhëheqës i operacioneve të vendit, shërbimet e instalimit të ekipit mund të ndihmojnë klientët tanë të sigurojnë ekzekutimin në kohë dhe të suksesshëm të projektit. Shëndeti dhe siguria janë më të rëndësishmet për të gjitha projektet tona, dhe deklaratat specifike të metodave dhe vlerësimet e rrezikut ofrohen për praktikë.

prev
Aluminum window, and door system - WJW Aluminum Windows manufacturers
Erantis - WJW Aluminum Doors And Windows Manufacturers
i ardhshëm
rekomandohet për ju
nuk ka të dhëna
Merrni kontakt me ne
E drejta e autorit © 2022 Foshan WJW Aluminum Co., Ltd. | Harta e faqes  Dizenjues nga Lifisherë
Customer service
detect