loading

Pikeun janten panto bumi global sareng pabrik anu dihormati industri Windows.

Kumaha Anjeun Jieun Aluminium Curtain Tembok Extrusions?

Kumaha Anjeun Jieun Aluminium Curtain Tembok Extrusions?
×

Tembok tirai logam anu diekstrusi nyaéta témbok ipis anu dipiguraan logam anu dipinuhan ku kaca, panél logam, atanapi batu cahaya. Dina wangunan modern, aluminium nyaéta logam pikaresep dipaké dina pigura témbok curtain. Ieun struktur wangunan pigura aluminium teu nanggung lanté wangunan atawa beban hateup.  

Hasilna, gravitasi témbok curtain jeung beban angin meunang bypass struktur wangunan, ngajaga wangunan tina elemen. Leuwih ti éta, témbok aluminium dipiguraan dipaké salami 1930s. Aranjeunna janten populér sarta diwangun gancang pas Perang Dunya II salaku suplai aluminium sadia pikeun pamakéan non-militer.  

 

Rupa-rupa Sistem Tembok Tirai

Aya sajumlah ageung sistem témbok curtain anu sayogi. Ieu tiasa janten panawaran standar produsén atanapi témbok khusus atanapi khusus per syarat proyék klien. Tembok custom anu kacida ongkos-kalapa sarta boga sistem baku pikeun ngembangna wewengkon témbok. Sistem témbok témbok aluminium sareng kaca tiasa dilebetkeun kana sistem standar atanapi khusus. Konsultasi jeung ahli dina desain témbok custom penting pikeun incorporating sistem pigura témbok curtain aluminium.  

Baca on pikeun pedaran ringkes métode framing témbok curtain populér dipaké. Tembok curtain digolongkeun dumasar kana metode instalasi sareng fabrikasi ku cara ieu:

Sistem stik: Dina sistem ieu, kaca atawa panels opak séjén anu garapan ku cara ngahubungkeun aranjeunna ka pigura témbok curtain.

Sisif anu dihit: Sistem unitized diwangun ku pabrik dirakit sareng témbok tirai gilap anu didamel tina unit ageung. Ieu dikirim ka situs dimana aranjeunna didamel dina gedong. Leuwih ti éta, Anjeun bisa milih antara pigura aluminium nangtung sarta horizontal nu ngagabung jeung modul adjoining maranéhanana. Biasana, modul bakal jangkung hiji carita sareng lebar hiji modul, sareng seueur unit gaduh rubak antara lima sareng genep suku.   

Tembok curtain ogé digolongkeun kana:

  • Sistem tekanan anu saruan
  • Sistem pangatur cair

Kumaha Anjeun Jieun Aluminium Curtain Tembok Extrusions? 1

Sistem unitized sareng iteuk dirancang pikeun janten bagian tina desain gedong salaku sistem glazed interior atanapi exterior atanapi interior.  

Sistem glazed interior ngabantosan pikeun pamasangan panel kaca sareng opaque nganggo lawang témbok langsir tina interior gedong. Hanjakalna, anjeun henteu kéngingkeun seueur detil pikeun sistem gilap interior kusabab prihatin resapan hawa dina sistem ieu.

Nalika aya sababaraha halangan sareng aplikasina nyayogikeun aksés lengkep kana témbok témbok témbok, ékstrusi muka interior dianggo. Glazing internal anu luhur-luhur ngabantosan sabab gampang diakses sareng ngagaduhan logistik anu langkung saé pikeun ngagentos panggung ayun.  

Dina sistem glazed éksternal, exterior wangunan dipaké salaku panggung ayun, mere aksés ka exterior témbok curtain 'pikeun ngagantian sarta perbaikan. Leuwih ti éta, kaca atawa panels opak ogé dipasang ti tembok curtain exterior.  

Sistim témbok curtain husus anu glazed duanana interior jeung exterior. Biasana saluran opak dipasang sareng

  • Panel satém
  • Pila spandrel Opacified   
  • Terra cotta
  • FRP (plastik anu ditekteuah)
  • Batu ip

Bahan séjénna.

 

Ngagunakeun kaca insulating laminated kalawan dua sisi biasana bisa meunang dibereskeun atawa glazed unit pigura jandela diasupkeun kana framings témbok jandela. Maranéhna bisa dipasang.

Rupa-rupa jenis kaca Spandrel bisa insulated kaca. Éta ogé tiasa laminated atanapi monolithic.  

Ngagunakeun pilem atawa cet atawa keramik pas mantuan nyieun kaca spandrel opaque. Éta diterapkeun dina permukaan anu teu kakeunaan atanapi pikeun nyayogikeun rohangan anu ditutupan sareng rohangan anu ditutupan di tukangeun gelas. Konstruksi kotak bayangan ieu masihan ilusi anu jero sareng anu dipikahoyong pisan.

 

Panel satém

Rupa-rupa panels logam bisa dipaké pikeun panels logam baja basajan, panels logam aluminium, atawa panels dijieun tina logam non-corrosive lianna. Panel ipis atanapi komposit ieu ngandung dua lembar aluminium anu ngurilingan lapisan internal plastik. Kabéh lapisan ieu ipis, sahingga unit lightweight. Dina basa sejen, panels ngandung lambaran logam ku pigura insulasi padet tur pilihan lambar logam jero diantara aranjeunna.

 

Panel batut

Hadé pisan mun éta ngagunakeun granit ipis pikeun meunangkeun panels batu. Nanging, henteu disarankeun ngagunakeun marmer sabab batu ieu tiasa ngalaman deformasi kusabab histeresis. Leuwih ti éta, perlu boga témbok curtain nu ngawengku hiji bagian penting tina sistem témbok wangunan urang. Ieu diperlukeun pikeun meunangkeun integrasi intricate jeung elemen adjoining kawas base cladding témbok séjén dina hateup tembok pikeun meunangkeun instalasi ditangtoskeun.  

Kumaha Anjeun Jieun Aluminium Curtain Tembok Extrusions? 2

tipena béda Sistim témbok curtain  

Rupa-rupa sistem témbok curtain Aluminium ngawengku:

  • Sistim curtain témbok raray-disegel: Ieu nyadiakeun lalawanan ka elemen.
  • Sistim curtain témbok cai-junun:   Aranjeunna nyayogikeun sistem anu diurus cai anu tiasa dipercaya, ngajagi wangunan tina dampak langsung angin sareng hujan.
  • Sistem curtain témbok layar hujan tekanan-equalized: Sistem curtain témbok layar hujan tekanan-equalized anu kacida tahan ka resapan cai sarta inflow hawa. Sistem layar hujan anu disaruakeun ku tekanan meungpeuk sadaya kakuatan anu tiasa nyetir cai sapanjang halangan.  

 

Sistem témbok curtain kalawan sistem layar hujan boga kaca dina sisi jero tina saku glazing atawa gasket interconnecting nu fungsina salaku panghalang airtight. Beungeut luar kaca boga bahan glazing béda, sedengkeun framing aluminium kakeunaan sarta éksternal kawas layar hujan nu ngajaga jauh caina. Alatan kamar hawa interior jeung layar hujan exterior, a chamber tekanan-equalization bakal kabentuk dina saku glazing. Kabuktian mantuan pikeun nurunkeun penetrasi cai ku equalizing bédana tekanan jeung layar hujan, nu bisa ngakibatkeun cai gushing jero sistem. Lamun jumlah leutik cai penetrates sistem, éta ngan weeps kaluar ti exterior.   

 

Sistem anu dikokolakeun cai ogé ngagaduhan saluran cai sareng ceurik kana saku gilap. Tapi, aranjeunna gaduh unit spandrel anu henteu ngagaduhan halangan hawa, sareng jumlah cai anu ageung dipaksa kana sistem anu kaluar ku nangis. Kusabab euweuh hawa, hiji diferensial tekanan bisa ngabentuk antara interior jeung saku glazing, forcing cai pikeun mindahkeun vertikal leuwih luhur ti gaskets internal. Ieu bisa ngabalukat. Liang ceurik dina sistem ieu mantuan solokan cai asup kana saku glazing.  

 

Dina sistem tekanan-equalized, aranjeunna meta pikeun ngidinan gerakan hawa dina spasi antara saku glazing jeung exterior nu. Fungsi anu sanésna kalebet nangis cai. Anjeun tiasa sacara gampil nunjuk kaluar sistem curtain témbok layar hujan tekanan-equalized kalawan terasing, saku glazing airtight dina unggal Unit kaca. Segel atanapi plugs dina sela antara garis segel screw di intersections panel aluminium mantuan pikeun ngalakukeun isolasi ieu. Ogé, pariksa rinci séjén, kayaning:

  • Spandrels
  • Shadowbox

 

Antarbeungeut jeung konstruksi adjoining kudu boga continuity kalawan panghalang hawa sarta layar hujan pikeun fungsi ditangtoskeun dina tekanan-equalized hujan layar aluminium curtain sistem framing témbok.

Sababaraha sistem témbok curtain aluminium dirancang pikeun némbongan kawas tembok panghalang raray-disegel. Janten, anjeun bakal perhatikeun kontinuitas segel anu sampurna antara pigura sareng unit gelas supados langkung saé. Tapi, anjing laut misalna bisa jadi dina jangka panjang sarta, ku kituna, teu kudu dipaké. Upami anjeun hoyong langkung seueur inpormasi ngeunaan ieu, mangga ngahubungi kami di WJW Aluminim

disarankeun pikeun anjeun
euweuh data
Babak sareng kami
Panto jeung Windows propil aluminium, panto alloy aluminium sarta jandéla produk rengse, Sistim témbok curtain, rék, sadayana di dieu! Pausahaan urang kalibet dina panto jeung Windows panalungtikan sarta pamekaran aluminium sarta manufaktur pikeun 20 taun.
euweuh data
CONTACT AS

Kontak Person: Leo Lin

Telepon:86 18042879648

Whatsapp:86 18042879648

Surélék: info@aluminium-supply.com

Nambihan: No. 17, Bengkel Liannanshe, Songgangtang, Kota Shishan, Distrik Nanhai, Kota Foshan

Hak Cipta © 2022 Foshan WJW Aluminium Co., Ltd. | Peta situs  Dénan ku Lifisher
detect