loading

Për t'u bërë një fabrikë globale e dyerve dhe dritareve të shtëpive të respektuara.

Xhami me kornizë të fshehur të bashkuar prej alumini Prodhuesit e mureve të perdes së aluminit 1
Xhami me kornizë të fshehur të bashkuar prej alumini Prodhuesit e mureve të perdes së aluminit 2
Xhami me kornizë të fshehur të bashkuar prej alumini Prodhuesit e mureve të perdes së aluminit 3
Xhami me kornizë të fshehur të bashkuar prej alumini Prodhuesit e mureve të perdes së aluminit 4
Xhami me kornizë të fshehur të bashkuar prej alumini Prodhuesit e mureve të perdes së aluminit 5
Xhami me kornizë të fshehur të bashkuar prej alumini Prodhuesit e mureve të perdes së aluminit 6
Xhami me kornizë të fshehur të bashkuar prej alumini Prodhuesit e mureve të perdes së aluminit 7
Xhami me kornizë të fshehur të bashkuar prej alumini Prodhuesit e mureve të perdes së aluminit 1
Xhami me kornizë të fshehur të bashkuar prej alumini Prodhuesit e mureve të perdes së aluminit 2
Xhami me kornizë të fshehur të bashkuar prej alumini Prodhuesit e mureve të perdes së aluminit 3
Xhami me kornizë të fshehur të bashkuar prej alumini Prodhuesit e mureve të perdes së aluminit 4
Xhami me kornizë të fshehur të bashkuar prej alumini Prodhuesit e mureve të perdes së aluminit 5
Xhami me kornizë të fshehur të bashkuar prej alumini Prodhuesit e mureve të perdes së aluminit 6
Xhami me kornizë të fshehur të bashkuar prej alumini Prodhuesit e mureve të perdes së aluminit 7

Xhami me kornizë të fshehur të bashkuar prej alumini Prodhuesit e mureve të perdes së aluminit

I përshtatshëm për vilë të klasës së mesme dhe të lartë, hotel, apartament, rezidencë, banesë, ndërtesë zyre, ballkon, kopsht, studim, dhomë gjumi, dhomë me rreze dielli, dhomë rekreative ka nevojë për pozicionin e zonës së madhe të ndriçimit të ditës, vëllimit të ajrit të ndjekjes.

  oops ...!

  Nuk ka të dhëna të produktit.

  shkoni në faqen kryesore
  Xhami me kornizë të fshehur të bashkuar prej alumini Prodhuesit e mureve të perdes së aluminit 8
  Xhami me kornizë të fshehur të bashkuar prej alumini Prodhuesit e mureve të perdes së aluminit 9

  Struktura e ekstruimit të aluminit:

  Korniza e nxjerrjes së aluminit është një mur perde i bashkuar. Çdo panel është një bllok njësi që mund të krijohet si një panel njësi me gjerësi dhe lartësi të ndryshme në varësi të situatave të shumta. Fabrika e monton panelin e njësisë përpara se ta dërgojë atë në kantierin e ndërtimit për të përfunduar instalimin duke bashkuar kërpudhat mashkullore dhe femërore. Paneli i njësisë është i thjeshtë për t'u ngritur në një kantier ndërtimi, instalimi shkon më shpejt, izolimi dhe hidroizolimi funksionojnë më mirë dhe rezistenca ndaj erës dhe goditjeve janë më të forta.

  Nxjerrja është një proces prodhimi që krijon objekte duke shtyrë një metal të shkrirë ose plastikë përmes një forme të formës. Nxjerrja e aluminit është lloji më i zakonshëm i nxjerrjes dhe përdoret për të krijuar produkte si çatitë e aluminit, kornizat e makinave dhe pjesët e aeroplanit.  

  Ndërra: Ngjitës GE Structure (mund të personalizohet)

  Gaskete: EPDM ose Slicone  

  Xhami: Xham izolues me xham të dyfishtë 6HS+12Ar+8FT me xham të dyfishtë IGU të laminuar 6HS+12Ar+5HS+1.52PVB+5HS duke përdorur fletë xhami të papërpunuar me cilësi të lartë, ngjyra e xhamit dhe metoda e përpunimit mund të personalizohen).

  Aplikative: I përshtatshëm për vila, hotele, rezidenca, apartamente, banesa, zyra, ballkone, kopshte, dhoma studimi, dhoma gjumi dhe hapësira argëtimi që kërkojnë shumë ndriçim dhe ajër të pastër në një mjedis mesatarisht të klasit të lartë.

  Xhami me kornizë të fshehur të bashkuar prej alumini Prodhuesit e mureve të perdes së aluminit 10

  Të dhëna teknike


  Gjerësia e dukshëm Mashkull & Mish Mullion 33.5mm Korniza 156.6Mm.
  Alum. Trashësia 2.5Mm. Xhami 8+12A+5+0.76+5, 10+10A+10
  SLS (gjendja e kufirit të shërbimit) 1.1 Kpa ULS( Ullimi i limitit) 1.65 Kpa
  STATIC 330 Kpa CYCLIC 990 Kpa
  AIR 150Pa,1L/SEC/m² Gjerësia e rekomanduar e dritares së tendës W> 1000mm. Përdor 4 pikë lock apo më shumë,H >3000 mm.
  Hardware kryesore   Mund të zgjidhni Kinlong ose Doric, 15 vjet garanci Buka rezistencë e motit Guibao/Baiyun/ose markë ekuivalente
  Zëra strukturore Guibao/Baiyun/ose markë ekuivalente Fosh i jashtëmi EPDM
  Kuçin e ngjit Silicon

  Njësi të mëdha qelqi të prodhuara dhe të lustruara në një fabrikë përpara se të dërgoheshin në kantierin e ndërtimit, sistemet e unifikuara të perdeve.

  Njësitë më pas mund të ngrihen në spiranca të ngjitura në ndërtesë pasi të mbërrijnë në vendndodhje.

  Një tipar dallues i kësaj teknologjie është cilësia e lartë, e arritur nëpërmjet fabrikimit me toleranca strikte në një mjedis të kontrolluar nga klima.

  Një tjetër avantazh i rëndësishëm i përdorimit të një sistemi të unifikuar është shpejtësia e instalimit sepse nuk ka xham në vend. Muri i perdeve i unifikuar i bërë nga alumini dhe xhami i pastër.

  Xhami me kornizë të fshehur të bashkuar prej alumini Prodhuesit e mureve të perdes së aluminit 11

  Arritjet e sistemit:

  • Efiçenca e Energjisë U-vlera e ulët deri në 0.8 W/metra katror. K

  • Rezistencë ndaj depërtimit të ujit deri në 1000 Pa

  • Garanci e qëndrueshme e veshjes me pluhur deri në 20 vjet

  • Njësia e xhamave Pesha maksimale deri në 1000 kg

  • Trashësia e xhamave nga 4mm deri në 60 mm

  • Rezistenca e zërit Rw deri në 68 dB

  Një tjetër opsion me muret e perdes është zgjedhja e një sistemi të bashkuar ose të ngjitur. Në një sistem me shkopinj, korniza e murit të perdes (mullion) dhe panelet prej xhami ose opake instalohen dhe lidhen së bashku pjesë-pjesë. Në sistemin e unifikuar, muri i perdes përbëhet nga njësi të mëdha që montohen dhe lustrohen në fabrikë, dërgohen në kantier dhe ngrihen në ndërtesë. Mullionet vertikale dhe horizontale të moduleve bashkohen së bashku me modulet fqinje. Në përgjithësi, modulet ndërtohen me një kat të gjatë dhe një modul të gjerë, por mund të përfshijnë module të shumta. Njësitë tipike janë 5-6 këmbë të gjera. Sipas Ignacio Fernandez Sola, drejtor i asociuar, Arup, i cili shkruan në një artikull të LinkedIn "Unitized vs. Stick: Kur dhe Pse", variablat kryesore përfshijnë madhësinë totale të fasadës, shkallën e përsëritjes, formën dhe dimensionet, planaritetin dhe lejimin për lëvizjen strukturore.


  Madhësia: Sa më e madhe të jetë madhësia, opsioni më i përshtatshëm është i bashkuar. Duke dhënë një rregull të madh, Sola këshillon të bashkohen për më shumë se 5000 metra katrorë dhe të rrinë nëse fasada është më pak se 3000 metra katrorë, pasi nuk ka hapësirë ​​të mjaftueshme për të arritur ekonominë e shkallës për të justifikuar bashkimin.

  Xhami me kornizë të fshehur të bashkuar prej alumini Prodhuesit e mureve të perdes së aluminit 12
  Xhami me kornizë të fshehur të bashkuar prej alumini Prodhuesit e mureve të perdes së aluminit 13

  Shkalla e përsëritë: Nëse lartësia e dyshemesë është konstante dhe distanca midis mullioneve është e përsëritur, atëherë ka kuptim thyerja e fasadës në njësi të një madhësie të ngjashme - siç është rasti me unifikimin - dhe parafabrikimi i tyre në fabrikë.


  Forma dhe dimensionet: Ndërtesat më të larta mbi gjashtë kate janë më të përshtatshme për sisteme të unifikuara, por një ndërtesë e ulët dhe e zgjatur është më e përshtatshme për shkopinj.


  Planarity: Nëse keni të bëni me mure të sheshta vertikale, montimi në vend i një sistemi shkopi do të jetë më i miri. Por sapo të shtohen pjerrësia, shpatet tredimensionale dhe të ngjashme, preferenca kalon në të bashkuar. Sipas Solës, e njëjta gjë vlen edhe për depërtimet. Sa më shumë kllapa të nevojiten për shamitë e jashtme, për shembull, aq më shumë parafabrikim favorizohet.


  Lejimi për lëvizjet strukturore: Nëse projekti është në një zonë sizmike dhe/ose nëse priten lëvizje në prerje ose nga dyshemeja në dysheme, atëherë zgjedhja ideale është e bashkuar.

  Zgjedhja


  Për të përmirësuar performancën termike të njësive të xhamit në fasadë, rekomandohet lustrim i dyfishtë ose i trefishtë.

  Me teknologjinë me xham të dyfishtë, një gaz inert është i mbyllur midis dy xhamave. Argoni lejon që rrezet e diellit të kalojnë duke kufizuar nivelin e energjisë diellore që del nga xhami.

  Në një konfigurim me xham të trefishtë, ka dy zgavra të mbushura me argon brenda tre xhamave. Rezultati është efikasitet më i mirë i energjisë dhe reduktim i zërit së bashku me më pak kondensim, pasi ka një diferencë më të vogël të temperaturës midis pjesës së brendshme dhe xhamit. Ndërsa performanca më e lartë, lustrimi i trefishtë është një opsion më i shtrenjtë.

  Për qëndrueshmëri të shtuar, qelqi i laminuar është bërë me një shtresë polivinil butirale (PVB). Xhami i laminuar ofron një sërë përfitimesh, duke përfshirë bllokimin e transmetimit të dritës ultravjollcë, akustikë më të mirë dhe ndoshta më e rëndësishmja, mbajtjen së bashku kur thyhet.

  Duke u përfshirë në çështjen e ndikimit të ndërtesës dhe rezistencës ndaj shpërthimit, pjesa e jashtme e ndërtesës funksionon si linja e parë e mbrojtjes kundër predhave. Rrjedhimisht, mënyra se si fasada i përgjigjet një ndikimi do të ndikojë ndjeshëm në atë që ndodh me strukturën. Kuptohet, është e vështirë të parandalosh thyerjen e xhamit pas një goditjeje të konsiderueshme, por qelqi i laminuar, ose një film kundër copëtimit të aplikuar në lustrimin ekzistues, do të përmbajë më mirë copat e xhamit për të mbrojtur banorët e ndërtesës nga mbeturinat.

  Por më shumë se vetëm mbajtja e xhamit të thyer, performanca e murit të perdes në përgjigje të një shpërthimi varet nga ndërveprimi midis kapaciteteve të elementëve të ndryshëm.

  "Përveç forcimit të pjesëve individuale që përbëjnë sistemin e murit të perdes, ngjitjet në pllakat e dyshemesë ose trarët e llambave kërkojnë vëmendje të veçantë," shkruan Robert Smilowitz, Ph.D., SECB, F.SEI, drejtor i lartë, Projektimi Mbrojtës. & Siguria, Thornton Tomasetti - Weidlinger, Nju Jork, në "Dizajnimi i ndërtesave për t'i rezistuar kërcënimeve shpërthyese" të WBDG.

  "Këto lidhje duhet të jenë të rregullueshme për të kompensuar tolerancat e fabrikimit dhe për të akomoduar lëvizjet diferenciale ndër-katëshe dhe deformimet termike, si dhe të jenë të dizajnuara për të transferuar ngarkesat e gravitetit, ngarkesat e erës dhe ngarkesat e shpërthimit," shkruan ai.

  Performancë termale


  Nivelet e performancës termike të fasadës janë thelbësore në mjedisin e sotëm të dizajneve të qëndrueshme dhe rregullave dhe standardeve më strikte, edhe pse detyrat e rrethimit të ndërtesës janë të ndryshme dhe të shumta. Pavarësisht se sa shumë të izoluara ishin pjesët e tjera të veshjes dhe lidhjes, xhami ka qenë historikisht lidhja më e dobët në zinxhir, duke ulur ndjeshëm vlerat e përgjithshme izoluese R të fasadës.

  Në mjediset në lartësi të mëdha dhe alpine, së bashku me minimizimin e shkëlqimit, "humbja e nxehtësisë dhe fitimi i nxehtësisë përmes seksioneve të mëdha të xhamit janë disa nga shqetësimet më të rëndësishme të performancës", pohon McGowan. Ndërprerjet termike të cilësisë së lartë janë thelbësore sepse ato synojnë të heqin urat termike që lejojnë që energjia e ftohjes dhe e ngrohjes të rrjedhë lirshëm.

  Xhami me kornizë të fshehur të bashkuar prej alumini Prodhuesit e mureve të perdes së aluminit 14
  Xhami me kornizë të fshehur të bashkuar prej alumini Prodhuesit e mureve të perdes së aluminit 15

  FAQ


  1 Pyetje: Çfarë janë muret e perdes së bashkuar?

  Përgjigje: Muret e unifikuara të perdeve montohen në fabrikë dhe me xham, më pas dërgohen në vendin e punës në njësi që janë zakonisht një lit i gjerë dhe një kat i lartë.

  Ndërsa më shumë pronarë ndërtesash, arkitektë dhe kontraktorë njohin avantazhet e këtij stili ndërtimi, muret e unifikuara të perdes kanë evoluar të jenë qasja e preferuar për mbylljen e ndërtesave. Sistemet e unifikuara bëjnë të mundur përfshirjen e shpejtë të strukturave, të cilat mund të përshpejtojnë ndërtimin dhe të rezultojnë në një datë më të hershme të banimit. Meqenëse sistemet e unifikuara të mureve prodhohen në ambiente të mbyllura, në mjedise të kontrolluara dhe në një mënyrë që i ngjan një linje montimi, fabrikimi i tyre është më uniform se ai i mureve të perdes së bërë me shkop.

  2 Pyetje: Cila është shtrirja e murit të bashkuar të perdes?

  Përgjigje: Ekzistojnë dy lloje të kushteve të shtrirjes që duhet të merren parasysh me ndërtimin e një muri perde të unifikuar. E para është shtrirja midis panelit të bashkuar dhe e dyta është shtrirja midis paneleve të bashkuara dhe pllakave të projektuara, tendave dhe veçorive të tjera strukturore kompensuese të një ndërtese.

  Prodhuesit e mureve të perdes e kanë trajtuar në mënyrë të besueshme çështjen e shtrirjes panel-to-panel duke zhvilluar kapëse strukturore të shtrirjes që mund të rrëshqasen nëpër kokat e ndërthurura të paneleve fqinjë për të ruajtur shtrirjen horizontale dhe duke rafinuar dizenjot e foleve të tyre ngritëse që ndihmojnë në mbajtjen e shtrirje vertikale ndërmjet paneleve në kushtet e stivës së tyre. Sfidat e shtrirjes me të cilat përballen tani prodhuesit janë veçoritë unike të ndërtesës specifike të projektit që ndërhyjnë në rreshtimet tipike të paneleve dhe duhet të trajtohen në bazë të projektit.

  3 Q:   Cili është ndryshimi midis mureve të perdes me shkop dhe të bashkuar?

  A:  Në një sistem shkopi, panelet e xhamit ose të errët dhe korniza e murit të perdes (mulionët) instalohen një nga një dhe bashkohen. Muri i perdes në sistemin e bashkuar përbëhet nga njësi aktuale të ndërtuara dhe të lustruara në fabrikë, të sjella në vendndodhje dhe më pas të vendosura në strukturë.

  4 Q:   Çfarë është një tavolinë me perde?

  Përgjigje: Kutitë e pasme të kutisë së hijes prej alumini janë fletë metalike të lyera prej alumini që janë ngjitur në kornizën e murit të perdes pas zonave të errëta të një muri perde. Izolimi duhet të instalohet midis tavës së pasme të kutisë së hijes së aluminit dhe veshjes së jashtme për të vepruar si një pengesë ajri dhe avulli.

  Bëhu në kontakt me ne.
  Thjesht lini emailin ose numrin tuaj të telefonit në formularin e kontaktit në mënyrë që ne t'ju dërgojmë një ofertë falas për gamën tonë të gjerë të modeleve!
  Prodhime të lidhura
  nuk ka të dhëna
  Dyer dhe dritare profile alumini, dyer dhe dritare nga aliazh alumini produkte të gatshme, sistem perdesh, ju dëshironi, të gjitha këtu! Kompania jonë është e angazhuar në kërkimin dhe zhvillimin dhe prodhimin e dyerve dhe dritareve të aluminit për 20 vjet.
  nuk ka të dhëna
  CONTACT NE

  Personi kontaktues: Leo Lin

  Telefoni:86 18042879648

  Whatsapp:86 18042879648

  E-mail:: info@aluminium-supply.com

  Shto: Jo. 17, Workshop Liannanshe, Songgangtang, Shishan Town, Nanhai District, Foshan City

  E drejta e autorit © 2022 Foshan WJW Aluminum Co., Ltd. | Harta e faqes Dizenjues nga Lifisherë
  detect